Contact
0523 - 23 17 91

Ongedwongen tafelen, het kan weer!


21 februari 2022

De gezelligheid opzoeken, het mag weer! Daar hebben we met elkaar lang naar uitgekeken. Voor De Uitdaging betekent het dat we onze zestig zitplaatsen in de Barn nu weer volop kunnen benutten. Zonder mondkapjes en verplicht afstand houden, kunnen we onze gasten weer als vanouds in de watten leggen met onze natuurlijke en avontuurlijke gerechten. Een feestje, borrel of even lekker samen uit eten; bij de Barn voel je je snel thuis en kun je comfortabel genieten van goed eten in een ongedwongen sfeer.

Onze stoere Barn is zes dagen per week beschikbaar voor jouw (uitgestelde) feestje of de jaarlijkse bedrijfsborrel. ‘s Zondags is de Barn de perfecte plek om de gezelligheid op te zoeken, met z’n tweetjes of met vrienden. Want eten bij de Uitdaging is altijd bijzonder. Wanneer je een plekje gevonden hebt begint de ervaring. De oude kapschuur, met prominente braai en een wijds uitzicht, is sfeervol aangekleed met oude aardappelkistjes en recyclede materialen. De rookgeur van de grill maakt de beleving compleet.
Puur in alle vormen past bij de Uitdaging. Hier kun je jezelf zijn en dat zijn wij ook. Een bedrijf met een rauw randje, die met bijzondere grilltechnieken de gasten iets puurs en moois voor wil schotelen.
De zondagavond is het moment om dit zelf te ervaren. Omdat het nieuwe concept voor zowel de gasten als voor ons een ware ontdekkingstocht is, hebben we Columbus als eerste thema gekozen. Het voorgerecht en nagerecht krijg je aan tafel geserveerd. Voor het hoofdgerecht kun je de benen strekken en komen shoppen bij de culinaire pareltjes in de gietijzeren schalen.

Wil je jouw feest vieren in de Barn of zondags genieten? Bel 0523-231791 of boek een tafel online.

 

Terug naar overzicht