Contact
0523 - 23 17 91

Zondags genieten in de Barn


25 januari 2022

Avontuurlijk koken in de buitenlucht, daar staat De Uitdaging al jaren om bekend. Dit jaar komt daar iets nieuws bij: lekker eten in de Barn. Ons nieuwe onderkomen geeft ons de mogelijkheid om ook op onze eigen plek liefhebbers van onze keuken te ontvangen. Goed eten, een ongedwongen sfeer en de liefde voor puur natuur blijven vaste ingrediënten, ook in de Barn. Elke zondag opent de kapschuur vol comfort en smaak zijn glazen deuren voor iedereen die zin heeft in een gemoedelijk avondje uit.

Mensen kennis laten maken met natuurproducten en de pure smaken naar voren halen; dat is de basis van het werk van De Uitdaging. Het resultaat is puur en kwalitatief goed eten in een bourgondische en vooral no-nonsense setting. Comfortabel genieten dus, maar wel met een link naar back tot basic. Want wij doen het graag anders. We zijn een familiebedrijf met een ruw randje. Je vindt bij ons geen pracht en praal, maar gemütlichkeit.
Het nieuwe concept geeft ook kleine gezelschappen de kans om te genieten van De Uitdaging. Omdat iedereen voor hetzelfde komt, zal er in de Barn al snel een gevoel van saamhorigheid ontstaan.

Een menukaart ga je er niet vinden. We gaan werken met afwisselende thema’s. Te denken valt aan Oma’s Keuken, Vegetarisch of Hardenbergse Specialiteiten. Iedereen die het wil, kan genieten van puur en lekker eten in de stijl die mensen van ons gewend zijn.
Gasten die gereserveerd hebben, kunnen tussen vijf en negen uur aanschuiven. Het gevarieerde buffet is gevuld met heerlijke pure gerechten. Tussendoor word je verrast door de smaakvolle specialiteiten die we zullen uitserveren aan tafel. Voel je welkom!

De eerste zondag dat we de Barn openen is zondag 30 januari 2022. Reserveer gauw een tafeltje! De kosten zijn 45 euro p.p. 

Terug naar overzicht